Série A – Původní vědecká sdělení
Strana | Název článku / autor |
2 | Změny podílů vybraných nutričních složek v průběhu zrání u syrového a grilovaného hovězího masa
Changes in percentages of selected nutrients during aging in raw and grilled beef Dufek, A. – Hulová, I. – Navrátil, L. – Škrobák, F. – Vacátko, E. [A] |
12 | Aktuální výsledky ekonomiky výroby mléka
The current results of the milk production economics Kopeček, P. [A] |
Série B – Odborná sdělení
Strana | Název článku / autor |
23 | Řízené zrání masa – využití granulí s obsahem enzymu papainu
Controlled aging of meat – use of granules containing the enzyme papain Hulová, I. – Macák, J. – Vacátko, E. [A] |
30 | Sledování životních projevů ovcí při obnovené pastvě na lokalitě Ovčárna
Observations of life activities of sheep upon renewed grazing in the locality of Ovčárna Štýbnarová, M. – Nováková, A. – Vacátko, E. [A] |
39 | Software na výpočet hodnot BCS z anatomických bodů na digitálních obrazech těl dojnic
Richter, M. – Bewley, J. [C] |
Zprávy z cest
Strana | Název článku / autor |
44 | Cestovní zpráva z konference – 20th World Congress of Soil Science: Soils Embrace Life and Universe, Jeju, Korea
Karabcová, H. – Mičová, P. [C] |
46 | 22. Evropská konference a výstava o biomase (22nd European Biomass Conference & Exhibition), 23. – 26. 6. 2014, Hamburk
Látal, O. [C] |
[A] – Česky (anglický abstrakt)
[E] – Anglicky (český abstrakt)
[C] – Pouze v češtině
Číslo: 3
Rok vydání: 2014
Ročník: LVI
Svazek: 205