Série A – Původní vědecká sdělení
Strana | Název článku / autor |
2 | Analysis of milk urea and milk citrate content during the postpartal period and their impact on reproduction in dairy cows
Analýza obsahu močoviny a kyseliny citrónové v mléce během poporodního období a jejich vliv na reprodukci u dojených krav Kubešová, M. – Fajmon T. – Frelich, J. – Trávníček, J. – Maršálek, M. [E] |
14 | Effect of ram’s breeds and ages on quantitative and qualitative traits of their sperm
Vliv plemene a věku beranů na kvantitativní a kvalitativní znaky jejich spermatu Štolc, L. – Ježková, A. – Stádník, L. – Louda, F. [E] |
22 | Sledování životních projevů ovcí a krav při společné pastvě
Observation of living exhibition of sheep and cattle at the common pasture Hegedüšová, Z. – Bjelka, M. – Slezáková, M. – Kubica, J. [A] |
32 | Výsledky NRL-SM v internacionálním testování analytické způsobilosti referenčních metod pro základní složení syrového kravského mléka
Results of NRL-RM in international proficiency testing of reference methods for basic composition of raw cow milk. Hanuš, O. – Kopecký, J. – Jedelská, R. – Štolc, L. – Genčurová, V. – Sojková, K. – Dolinková, A. [A] |
39 | Pastva ovcí a její vliv na vývoj botanického složení, živinového složení píce a půdních parametrů
The sheep grazing and its influence to evolution of botanic composition, nutrient composition of forage and soil parameters Otrhálková, P. – Svozilová, M. – Karabcová, H. – Ržonca, J. [A] |
Série B – Odborná sdělení
Strana | Název článku / autor |
49 | Dopad profesního vzdělávání v oboru chovu skotu – výrobní zemědělská praxe a potravinářské biotechnologické úpravy pro zvýraznění pozitivních zdravotních vlivů mléka a mléčných výrobků
The impact of professional education on area of cattle keeping – agricultural production practice and food biotechnological modifications for support of positive health impacts of milk and milk products Hanuš, O. – Říha, J. – Suchá, S. – Kopecký, J. – Koza, M. – Jedelská, R. [A] |
63 | GRADIM 0.1 – betaverze systému implementujícícho algoritmus pro grafické vyhodnocování výsledků složení a kvality bazénových vzorků mléka
GRADIM 0.1 – a betaversion of system for implementation of algorithms for graphical evaluation of results about bulk milk sample composition and quality. Říha, J. – Hanuš, O. [A] |
Zprávy z cest
Strana | Název článku / autor |
68 | Mezinárodní symposium mikrobiologické ekologie
Vyletělová, M. [C] |
[A] – Česky (anglický abstrakt)
[E] – Anglicky (český abstrakt)
[C] – Pouze v češtině
Číslo: 1
Rok vydání: 2009
Ročník: LI
Svazek: 185