Series A – Original scientific papers
Page | Title / Author |
2 | Změny podílů vybraných nutričních složek v průběhu zrání u syrového a grilovaného hovězího masa
Changes in percentages of selected nutrients during aging in raw and grilled beef Dufek, A. – Hulová, I. – Navrátil, L. – Škrobák, F. – Vacátko, E. [A] |
12 | Aktuální výsledky ekonomiky výroby mléka
The current results of the milk production economics Kopeček, P. [A] |
Series B – Technical papers
Page | Title / Author |
23 | Řízené zrání masa – využití granulí s obsahem enzymu papainu
Controlled aging of meat – use of granules containing the enzyme papain Hulová, I. – Macák, J. – Vacátko, E. [A] |
30 | Sledování životních projevů ovcí při obnovené pastvě na lokalitě Ovčárna
Observations of life activities of sheep upon renewed grazing in the locality of Ovčárna Štýbnarová, M. – Nováková, A. – Vacátko, E. [A] |
39 | Software na výpočet hodnot BCS z anatomických bodů na digitálních obrazech těl dojnic
Richter, M. – Bewley, J. [C] |
Conferences reports
Page | Title / Author |
44 | Cestovní zpráva z konference – 20th World Congress of Soil Science: Soils Embrace Life and Universe, Jeju, Korea
Karabcová, H. – Mičová, P. [C] |
46 | 22. Evropská konference a výstava o biomase (22nd European Biomass Conference & Exhibition), 23. – 26. 6. 2014, Hamburk
Látal, O. [C] |
[A] – Czech (English abstract)
[E] – English (Czech abstract)
[C] – Czech only
Issue: 3
Year: 2014
Volume: LVI
Number: 205